Taipuva consulting is looking for a self organizing and diligent Sales Coordinator to our office in Tampere.

Position requires fluent Finnish language skills, so the rest will be in Finnish.

Sales Coordinator, Taipuva Consulting Oy

Taipuva Consulting Oy etsii yhdessä Helsinki Sales Academyn kanssa Tampereelle itsenäistä ja tarkkaa myyntikoordinaattoria.

Haaveena monipuolinen myynnin positio kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä?

Onko sinulla jo kokemusta hallinnollisista tehtävistä ja mahdollisesti myynnistä? Oletko järjestelmällinen ja tarkka numeroiden kanssa? Jos vielä kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä omaat aimo annoksen positiivista palveluasennetta, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö.
Taipuvan myyntikoordinaattorina johdat aidosti omaa työtäsi ja pääset osaksi pienen yrityksen monipuolista, kansainvälistä arkea. Toimenkuvasi yhdistää niin myynnin kuin hallinnon tehtäviä, ja pääset näkemään suoraan työsi tulokset. Pienessä organisaatiossa plussaa on ehdottomasti se, että päävastuualueiden haltuunoton myötä voit laajentaa toimenkuvaasi omien kiinnostusten mukaan, vaikkapa sisällöntuotantoon ja some-markkinointiin.
Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu myynnin osalta tarjousten tekeminen, liidien kontaktointi, asiakastietojen päivittäminen sekä kampanjaluontoisesti uusasiakashankinta ja tapaamisten sopiminen. Hallinnolliset tehtävät liittyvät tilauksiin, laskutukseen ja työaikaraportointiin. Toivommekin, että sinulle on luontevaa kantaa vastuuta annetuista tehtävistä ja pidät huolta, että ne on suoritettu sovitusti.
Myyntikoordinaattorina menestyäksesi tarvitset vahvat yhteistyö- ja viestintätaidot. Toimit tärkeänä linkkinä Ruotsin yksikköömme. Ruotsin osaamisesta on toki etua, mutta kansainvälisten asiakkuuksiemme myötä ykkösvaatimuksena on erinomainen englannin kielen taito. Työssäsi tuotat myös tekstiä englanniksi.

Taipuva yrityksenä

Taipuva Consulting Oy toimii konsulttina huipputeknologiayrityksille heidän tuotekehitystyönsä tehostamiseksi. Toteutamme ja tuemme työskentelyprosesseja ohjelmistotyökalujen avulla sekä jalkautamme uudet toimintatavat ja valmennamme tiimit työkalujen käyttöön. Tämän ei tarvitse avautua sinulle kerrasta, sillä sopiva henkilö perehdytetään ymmärtämään yrityksen liiketoimintaa. Lähtötilanteessa tärkeintä on ymmärtää, että liiketoimintamallissa konsultit ovat asiakkaan palveluksessa ja se vaatii positiivista, ratkaisukeskeistä palveluasennetta, jota Taipuvan asiakkaat arvostavat.
Taipuvan myyntikoordinaattoria pääset tekemään töitä rennossa ja joustavassa työyhteisössä, aivan Tampereen keskustassa. Etätyö on mahdollista sovittaessa. Yritys tarjoaa valitulle henkilölle mahdollisuuden kasvattaa myynnillistä ja hallinnollista osaamistaan osana kansainvälistyvää organisaatiota. Yhteistyökumppanimme Siemens PLM Software tarjoaa hyvät puitteet oppia lisää niin myynnistä, markkinoinnista kuin heidän ohjelmistotuotteistaan. Kuukausipalkan lisäksi on mahdollisuus yrityksen tuloksen mukaan määräytyvään bonukseen, joten oma panos näkyy myös palkkapussissa.
Oletko valmis vastaanottamaan haasteen? Hae 12.6.2018 mennessä!
Mikäli innostuit tehtävästä, lähetä hakemus ja CV yhtenä suomenkielisenä PDF-tiedostona osoitteeseen rekrytointi@helsinkisalesacademy.fi. Otsikoi sähköposti ”Sales Coordinator, Taipuva Consulting”. Työ alkaa sopimuksen mukaan viimeistään elokuussa 2018. Kyseessä on kokopäivätyö ja työpaikan sijainti on Tampere.

Lisätietoja tehtävästä antaa 5.6. klo 8.30-16 Annika Vallo, New Business Manager, Helsinki Sales Academy, puh. 050 563 8080.

Taipuva Consulting Oy on kotimainen, kasvava ohjelmistoalan konsulttiyritys, jonka erikoisosaamista ovat älykkään teknologiateollisuuden tuotekehitysprosessit ja parempien toimintatapojen jalkauttaminen. Taipuvan asiakkaina on Sandvikin, Valmetin ja Danfossin kaltaisia teollisuuden suurnimiä, ja yrityksellä on toimintaa Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa. Lue lisää: www.taipuva.fi

Helsinki Sales Academy rakentaa voitokkaita myyntitiimejä. Olemme yritysten ketterä kumppani myyntiprosessin eri vaiheissa aina rekrytoinneista myynnin tehostamiseen ja valmennukseen sekä myynnin kutsuvierastilaisuuksiin. Lue lisää: www.helsinkisalesacademy.fi

Rekrytointiprosessiin luovutettuja tietoja käsittelevät vain Helsinki Sales Academyn kyseisestä rekrytoinnista vastaavat henkilöt. Tarkempi henkilötietoihin liittyvä rekisteriseloste on luettavissa osoitteessa: www.helsinkisalesacademy.fi/viestinta/rekisteriseloste Toimeksiantajayritykselle luovutetaan tiedot vain jatkoon päässeistä kandidaateista, kun he ovat hyväksyneet haastattelukutsun rekrytoinnin toimeksiantajayritykseen.

Website Design: Bermuda