Taipuva Consulting is looking for a self organizing and experienced Technical Specialist to our office in Tampere.

Position requires fluent Finnish language skills, so the rest will be in Finnish.

Technical Specialist, Taipuva Consulting Oy

Taipuva Consulting Oy etsii Tampereelle palveluhenkistä teknistä asiantuntijaa.

Haaveena monipuolinen tekninen positio kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä?

Taipuvan teknisenä asiantuntijana johdat aidosti omaa työtäsi ja pääset osaksi pienen yrityksen monipuolista, kansainvälistä arkea. Toimenkuvasi yhdistää teknistä osaamista, ratkaisujen suunnittelua ja asiakaspalvelua. Pienessä organisaatiossa plussaa on ehdottomasti se, että päävastuualueiden haltuunoton myötä voit laajentaa toimenkuvaasi oman kiinnostuksen mukaan, vaikkapa teknisiin totetuksiin, projektijohtamiseen tai konsultointiin. Kaikkea ei tarvitse osata etukäteen. Opetamme sinulle tärkeimmät taidot ja työkaverisi ovat aina lähellä auttamassa. Alla on listattu taitoja ja kokemusta, joita arvostamme ja joista on apua tehtävän haltuun ottamisessa.

Haettu tekninen osaaminen:

  • Kokemusta enterprise-tason ohjelmistoratkaisuista (Esim. PLM, ALM, SAP, CRM)
  • Asiakaspalvelun tiketöintityökalujen tuntemusta (Esim. JIRA ServiceDesk, Efecte, Zendesk)
  • Ohjelmointikielien tuntemusta (Esim. JavaScript, Python, HTML)
  • Versionhallintatyökalujen tuntemusta (Esim. SVN, Git)
  • Web- ja SQL-palvelimien ylläpidon tuntemusta (Esim. Apache, Tomcat, PostgreSQL)

Muu osaaminen:

  • Kokemusta asiakaspalvelutyöstä ja ennen kaikkea palveluasennetta
  • Kokemusta ohjelmistokehityksestä
  • Kokemusta tuotekehityksen prosesseista
  • Hyvät kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi (ruotsi myös plussaa)

Taipuva yrityksenä

Taipuva Consulting Oy toimii konsulttina huipputeknologiayrityksille heidän tuotekehitystyönsä tehostamiseksi. Toteutamme ja tuemme työskentelyprosesseja ohjelmistotyökalujen avulla sekä jalkautamme uudet toimintatavat ja valmennamme tiimit työkalujen käyttöön. Tämän ei tarvitse avautua sinulle kerrasta, sillä sopiva henkilö perehdytetään ymmärtämään yrityksen liiketoimintaa. Lähtötilanteessa tärkeintä on ymmärtää, että liiketoimintamallissa konsultit ovat asiakkaan palveluksessa ja se vaatii positiivista, ratkaisukeskeistä palveluasennetta, jota Taipuvan asiakkaat arvostavat.
Taipuvalla pääset tekemään töitä rennossa ja joustavassa työyhteisössä, aivan Tampereen keskustassa. Etätyö on mahdollista sovittaessa. Yritys tarjoaa valitulle henkilölle mahdollisuuden kasvattaa teknistä osaamistaan osana kansainvälistyvää organisaatiota. Yhteistyökumppanimme Siemens PLM Software tarjoaa hyvät puitteet oppia lisää ohjelmistoliiketoiminnasta ja tuotekehityksestä. Kuukausipalkan lisäksi on mahdollisuus yrityksen tuloksen mukaan määräytyvään bonukseen, joten oma panos näkyy myös palkkapussissa.

Oletko valmis vastaanottamaan haasteen? Hae 3.10.2018 mennessä!
Mikäli innostuit tehtävästä, lähetä hakemus ja CV yhtenä suomenkielisenä PDF-tiedostona osoitteeseen info@taipuva.fi. Otsikoi sähköposti ”Technical Specialist”. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Kyseessä on kokopäivätyö ja työpaikan sijainti on Tampere.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pasi Ahola, CEO, Taipuva Consulting Oy, puh. +358 50 522 8010.

Taipuva Consulting Oy on kotimainen, kasvava ohjelmistoalan konsulttiyritys, jonka erikoisosaamista ovat älykkään teknologiateollisuuden tuotekehitysprosessit ja parempien toimintatapojen jalkauttaminen. Taipuvan asiakkaina on Sandvikin, Valmetin ja Danfossin kaltaisia teollisuuden suurnimiä, ja yrityksellä on toimintaa Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa. Lue lisää: www.taipuva.com

Rekrytointiprosessiin luovutettuja tietoja käsittelevät vain Taipuva Consulting Oy:n kyseisestä rekrytoinnista vastaavat henkilöt. 

Website Design: Bermuda