taipuva social

Taipuva Consulting on kasvanut viime aikoina nopeasti. Kaikkina tilikausinaan vuodesta 2011 yritys on raportoinut kannattavan tuloksen ja työllistäjänä noussut kahdesta kahteenkymmeneen, joista noin puolet on Ruotsiin perustetussa tytäryhtiössä. Puolassa monet Taipuvaa kiinnostavat yritykset toimivat sähköistys- ja ohjelmistoratkaisussa sekä akku- ja autoteollisuudessa. Ensimmäinen asiakkuus merkittävän akkuvalmistajan kanssa on neuvotteluissa loppusuoralla.

Yrityksen visio on olla asiakkaiden pitkäaikainen kumppani, joka saa aikaan konkreettisia parannuksia tuotekehityksen yhteistyössä ja tiedonhallinnassa. Kymmenet yritykset ja julkiset organisaatiot luottavat Taipuvaan, kuten kasvuraketti Grundium, kansainvälisesti menestyvät lääkintälaitevalmistajat ja vientiyritykset kuten Planmeca ja Valmet sekä ruotsalainen autojätti Scania.

“Tuotekehityksen monimutkaisuus ja entisestään tiukentuvat määräykset tuotteiden turvallisuuden ja tietoturvan osalta kasvattavat tarvetta meidän menetelmäosaamisellemme. Asiakkaamme haluavat toimia järjestelmällisesti ja samalla ketterästi nopeilla sykleillä. Meillä on tähän tarpeeseen osuvat ratkaisut”

Taipuva Consulting Oy:n toimitusjohtaja Pasi Ahola

Onnistumisia kuvaa se, että Siemens Digital Industries Software nimitti Taipuva Consultingin Gold Partneriksi joulukuussa 2022.

P1010761

“Olemme todella ylpeitä siitä, että meidät on tunnustettu Pohjoismaiden johtavaksi Siemens-kumppaniksi alallamme. Tämä on seurausta pitkäjänteisestä työstä, eikä tällaiseen osaamisen tasoon päästä hetkessä. Se vaatii eri teollisuudenalojen tarpeiden ymmärtämistä”, sanoo Ahola.

Taipuva on rakentanut vahvat asiakassuhteet Pohjoismaissa ja saavuttanut merkittävän aseman tuotekehitysjohdon konsultointipalveluiden tarjoajana. Laajentuminen Puolan kasvaville markkinoille on Taipuva Consultingille tärkeä virstanpylväs ja vahvistaa yhtiön asemaa luotettavana digitalisaatiokumppanina.

Lisätietoja:

Pasi Ahola, toimitusjohtaja, pasi.ahola@taipuva.com, Puhelin: +358 50 522 8010

Tietoa Taipuva Consultingista:

Taipuva Consulting on vuodesta 2011 lähtien auttanut lukuisia yrityksiä tuotekehitysprosessien helpottamisessa. Yrityksen missiona on tehdä prosesseista ja liiketoiminnasta entistä tuottavampaa työskentelemällä fiksummin, ei kovemmin. Taipuva tekee yhteistyötä Siemens Digital Industries Softwaren kanssa toimien heidän virallisena Polarion-ohjelmiston jälleenmyyjänään.

Website Design: Bermuda